ELS ESPAIS

Espais harmonitzats i creats per al teu benestar

Sat Life esta distribuït en diferents espais de treball, l’espai Empoderament, l’espai Expansió, l’espai Thair i espais comuns; la recepció, els serveis, els vestuaris de dones i d’homes amb les seves taquilles corresponents, l’espai temps, un espai a on podràs prendre un te, un got d’aigua, fer un mos, conversar amb altres persones o senzillament llegir algunes de les revistes que hi pots trobar i l’espai elements, un jardí per poder sortir a prendre l’aire, sentir el vent, veure la naturalesa que ens envolta, trepitjar i sentir la terra als teus peus…

A Sat Life tenim cura tant de les persones com de l’espai i del medi ambient per això utilitzem productes orgànics per al benestar de les persones com per manteniment i neteja del centre. Una neteja a nivell física i energètica.

Espai
Empoderament

Espai
Expansió

Espai
Thair

Espai
Elements

Serveis
de lloger

ESPAI EMPODERAMENT

Amb una mida de 12 metres quadrats, ofereix un ambient acollidor, harmoniós i sanador. Amb un terra de tarima de fusta, una estora de fibres naturals que brinda una sensació de massatge al caminar, una camilla, una pica, una dutxa per als tractaments i detalls artesanals.

La música ambiental, les làmpades amb el símbol de l’om, la il·luminació càlida regulable i la llum natural del bosc creen un entorn serè.

Una sala d’atmosfera propícia per a teràpies, on el confort i la comoditat són prioritaris per als terapeutes i els usuaris. Clients/col·laboradors.

ESPAI EXPANSIÓ

Amb una àrea de treball de 25 metres quadrats, ofereix un ambient tranquil i inspirador per a la concentració i la meditació. Amb un terra de tarima de fusta natural agradable a la petjada i un sostre amb la volta de canó, l’espai està impregnat d’un detall artesanal únic.

La il·luminació és proporcionada per una llum càlida indirecta regulable, amb finestres que ofereixen una vista relaxant del bosc i les muntanyes. L’espai ofereix un confort i comoditat excepcionals tant per als practicants com per als terapeutes, creant un entorn ideal per a les pràctiques grupals.

Els usuaris disposen de canviadors amb taquilles.

ESPAI THAIR

Amb una mida de 20 metres quadrats, ofereix un ambient familiar, amorós, acollidor i sanador. Amb uns colors pastel que s’il·luminen quan el sol comença a entrar per les finestres, hi pots sentir el cant dels ocells.

Un terra de colors clars amb una estora suau que sembla que estiguis entre cotonets, dues cadires i una petita taula per poder prendre un te si et ve de gust, una camilla i un moble a on pots trobar tota la gamma de productes que necessites per al teu benestar.

Un espai bio estètic propici per a tractaments manuals únics i amb cosmètica natural, on el confort i la comoditat són prioritaris per als usuaris.

ESPAI ELEMENTS

Amb més de 100 metres quadrats, ofereix un racó envoltat de naturalesa, a on pots connectar amb els elements, les pedres, els troncs, les plantes medicinals, els arbres fruiters, les flors silvestres, les petxines i detalls artesanals. Un espai on poder gaudir de les sortides i postes de sol.

Per tal de poder fer les activitats, hi ha instal·lació d’endolls, il·luminació indirecta i fonts d’aigua.

SERVEIS DE LLOGUER

El nostre servei de lloguer d’espais està dissenyat per a professionals autònoms que busquen llogar sales de forma puntual o per temporades. Disposem d’espais disponibles (interior i exterior) segons les teves necessitats.

Ja sigui per a classes, tallers, sessions terapèutiques o altres activitats, t’oferim la flexibilitat de llogar una o diverses sales.

Amb un entorn acollidor i ben equipat, podràs desenvolupar les teves activitats de forma professional i amb comoditat.

CAMINA CAP AL CANVI

APUNTA-T’HI