POLÍTICA DE PRIVACITAT

1. Introducció

Benvingut a la pàgina web de Sat Life, propietat de David Farreró Rosdevall, amb DNI 46239832B i número de telèfon 649929451. A Sat Life, ens preocupa la privacitat dels nostres usuaris i ens comprometem a protegir les seves dades personals. Aquesta Política de Privacitat explica com recopilem, utilitzem i protegim la informació que vostè ens proporciona quan utilitza el nostre lloc web.
1.1 Identificació de la raó social del responsable del fitxer:
Sat Life garanteix el dret a la protecció de les dades personals que es faciliten a través d’aquesta aplicació en els termes establerts per la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garanties digitals i pel Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, implementant les mesures de seguretat necessàries i adequades al tipus de dades personals.
Les dades que es requereixin seran les estrictament necessàries, adequades i pertinents per a la finalitat per a la qual es recullin i seran sotmeses a un tractament automatitzat.
Nom o Raó social: David Farreró Rosdevall
Residència: España
Telèfon: 649 92 94 51
E.mail: info@satlifespais.com
Direcció Web: www.satlifespais.com
Domicili: C/ d’en Jacint Verdaguer,12 Celrà 17460
NIF/CIF: 46239832B

2. Recopilació d’Informació Personal

2.1. Informació que vostè ens proporciona: Podem recopilar informació personal que vostè ens proporciona voluntàriament, com el seu nom, adreça de correu electrònic, número de telèfon i qualsevol altra informació que triï compartir en registrar-se al nostre lloc web, subscriure’s al nostre butlletí informatiu, completar formularis de contacte o fer compres.
2.2. Informació recopilada automàticament: Quan visita el nostre lloc web, podem recopilar automàticament certa informació, com la seva adreça IP, tipus de navegador, sistema operatiu, pàgines visitades i el seu comportament de navegació. Utilitzem tecnologies com cookies i balises web per recopilar aquesta informació.

3. Ús de la Informació

Utilitzem la informació recopilada per als següents fins:
3.1. Processar les seves sol·licituds i proporcionar els serveis que ha sol·licitat.
3.2. Comunicar-nos amb vostè i enviar-li informació relacionada amb els nostres serveis.
3.3. Personalitzar la seva experiència al nostre lloc web i oferir-li contingut rellevant.
3.4. Millorar el nostre lloc web i els nostres serveis.
3.5. Complir amb les nostres obligacions legals i regulacions.

4. Compartir Informació
No venem, lloguem ni compartim la seva informació personal amb tercers, excepte en els següents casos:
4.1. Proveïdors de serveis: Podem compartir la seva informació amb tercers que ens ajuden a proporcionar serveis i funcions al nostre lloc web, com processar pagaments, enviar correus electrònics i analitzar el comportament de l’usuari.
4.2. Compliment legal: Podem divulgar informació quan estiguem legalment obligats a fer-ho per complir amb les lleis i regulacions aplicables.
5. Seguretat de la Informació
Prendrem mesures de seguretat per protegir la seva informació personal contra l’accés no autoritzat, la divulgació, l’alteració o la destrucció. No obstant això, tingui en compte que cap mesura de seguretat en línia és completament impenetrable i no podem garantir la seguretat absoluta de la seva informació.

6. Els Seus Drets
Vostè té certs drets en relació amb les seves dades personals, inclosos els drets d’accés, rectificació, eliminació o limitació de l’ús de la seva informació. Si desitja exercir aquests drets o té preguntes sobre com tractem la seva informació, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant les dades de contacte proporcionades al principi d’aquesta política.

7. Canvis en aquesta Política
Ens reservem el dret d’actualitzar aquesta Política de Privacitat en qualsevol moment. Qualsevol canvi important es comunicarà a través del nostre lloc web o per altres mitjans apropiats. Li recomanem que revisi periòdicament aquesta política per estar al corrent de qualsevol canvi.

8. Contacte
Si té alguna pregunta o inquietud relacionada amb aquesta Política de Privadesa, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres:
Propietari: David Farreró Rosdevall DNI: 46239832V Telèfon: 649929451
Data d’última actualització: 15/11/2023