TERÀPIES PER AL BENESTAR

Sat Life t’ofereix aquests serveis per tenir cura de tu, per millorar el teu estat de benestar des d’una mirada integrativa i per acompanyar-te cap a la plenitud del teu ser.

COS, ENERGIA I BENESTAR

Reflexologia podal

Pressionem en els peus, els punts reflexos de tot el cos, per alliberar tensions acumulades, i experimentar un estat de lleugeresa.

60 minuts / 55 €

Drenatge limfàtic manual

Moviments de bombeig suau, cap a la zona de ganglis limfàtics per alliberar el cos de toxines i retenció de líquids.

60 minuts / 55 €

Massatge Terapèutic

Mirem a la persona com un tot, és a dir de forma física, energètica i espiritual, s’aconsegueix una interacció entre ells que aporta un reequilibri i millora en el seu benestar.

60 minuts / 55 € o 90 minuts / 75 €

Massatge Relaxant

Un moment per a tu, per aïllar-te de l’exterior, amb l’aroma dels olis essencial, amb l’escalfor de les meves mans i la música que et transporta a un altre espai temps.

60 minuts / 55 € o 90 minuts / 75 €

Massatge en Parella

Un moment per a vosaltres, per aïllar-vos de l’exterior, amb l’aroma dels olis essencial, amb l’escalfor de les nostres mans i la música que et transporta a un altre espai temps.

60 minuts / 100 € o 90 minuts / 150 €

Massatge pedres calentes i cristalls

Rep l’escalfor de les pedres amb un massatge neurosedant, deixa que el teu cos absorbeixi l’escalfor i s’alliberi del fred intern. Amb els cristalls i massatge energètic equilibra els teus xacres i tota la teva energia.

120 minuts / 100 €

Tractament de Cacau

Beneficiat de les propietats del cacau per cuidar la teva pell, per hidratar-la, activar la circulació, oxigenar-la, aconseguint una pell d’aspecte rejovenit i millora el teu estat anímic.

90 minuts / 85 €

REIKI

Teràpia manual amb l’energia bioelectromagnètica que restableix el cos a tots els nivells.

60 minuts / 55 €

Massatge Equilibrant, Relaxant i Energètic

Massatge que relaxa la musculatura, equilibra, calma i harmonitza cos i ment.

60 minuts / 55 €

MENT, VIBRACIÓ I PLENITUD

Teràpia transpersonal i sistèmica

Acompanyo la persona per ajudar-la a dur a terme un procés d’autodescobriment i creixement personal que li permeti desenvolupar el seu potencial i trobar un camí dins de si mateix o en relació amb l’entorn.

60 minuts / 60 €

Teràpia de Colors

Es treballa en contacte amb pintura, a través de la vibració del color, per tal de desbloquejar i alliberar situacions, memòries pròpies i del sistema familiar, patrons i càrregues que portem conscientment o inconscientment i poden estar interferint o frenant la connexió amb la mateixa essència, es realitza a l’Espai Elements, el jardí de Sat Life, envoltat de natura.

60 minuts / 60 €

Psicologia familiar sistèmica i desprogramació biològica

A través de l’escolta i d’interactuar es van veient els rols familiars que ens acompanyen en el dia a dia de forma conscient o inconscient, i és des de l’observació, que podem identificar aquest patró i anar-los alliberant i desprogramant.

60 minuts / 55 €

Psicoteràpia

L’escolta de la paraula i del cos són dos enclavaments fonamentals per a entendre el conflicte, reconèixer-lo, acceptar-lo i veure com resoldre’l.
Incorporo, quan la situació ho requereix, la meditació com a eina introspectiva i d’autoconeixement, i l’enfocament sistèmic, en la teràpia familiar.

65 € / sessió