ACTIVITATS REGULARS

Et facilitem aquestes activitats per tenir atenció i cura del teu cos, ment i ànima.

Horari Gener 2024

KUNDALINI IOGA

És una disciplina mil·lenària, conegut com el ioga de la Consciència. Procedent de l’Índia.

És uns dels més antics i complets, ja que integra les 8 branques del ioga com són descrites en els Yoga Sutras de Patanjali.

 

Llegir més

És un “Raj Yoga”, ioga de reis, que contempla de forma integral l’ésser humà. És un ioga dinàmic, segur i eficaç per a tothom i totes les edats. Ens ajuda a enfortir el sistema nerviós i glandular, millora la flexibilitat i ens ajuda a la transformació emocional.

Una classe de kundalini ioga inclou: Pranyames (treball de respiracions), Kriyas (sèries físiques), Asanes (postures de ioga), Mudras (Formes amb les mans), Mantras (vibració a través de la veu), Meditació estàtica i en moviment (Enfocament de la ment i el camp visual) i no pot faltar la relaxació (moment per absorbir els beneficis de la sèrie realitzada). I això per poder anar despertant el que realment som i acompanyar a la nostra ànima. Sat Nam.

1 dia a la setmana 45 €/mes
1 dia a la setmana 120 €/trimestral
1 classe solta 15 € sessió

IOGA Iyengar

Ens aproximem a la pràctica des del cos, a través de les postures (āsana), posant èmfasi en una alineació correcta, amb precisió i intensitat. També treballem amb la respiració (prānāyāma), sense oblidar la resta d’aspectes del ioga (āstanga yoga). En cada sessió aconseguim donar més espai al cos, mitjançant el desenvolupament de la força, i la millora de la flexibilitat i l’equilibri; i asserenar la ment, exercitant-ne la voluntat i concentració, i afavorint-ne la relaxació. Seguim seqüències estructurades i pensades perquè cada postura prepari les següents; però sempre atenent les necessitats del moment i respectant la realitat anatòmica i fisiològica de cada practicant.

1 dia a la setmana 45 €/mes
1 dia a la setmana 120 €/trimestral
1 classe solta 15 € sessió

 

IOGA GENT GRAN

Classes de Kundalini ioga adaptades a les necessitats de cada persona per aconseguir un millor benestar.

1 dia a la setmana 35 €/mes
1 classe solta 15 € sessió

IOGA NENS & ADOLESCENTS

Sessions per connectar amb l’essència del ioga des del joc i l’experimentació de diferents exercicis i els beneficis per al cos, la ment i les emocions.

1 dia a la setmana 35 €/mes
1 classe solta 15 € sessió

IOGA embarassades

Sessions per acompanyar a la dona embarassada en aquest procés de portar un nou ésser viu en el món. Treballem de forma holística amb les tècniques del kundalini ioga i del Shakti Dance. També fem sessions amb la parella i amb els altres fills més grans.

1 dia a la setmana 50 €/mes
1 classe solta 15 € sessió

SHAKTI DANCE

És la meditació en moviment creada per la Sara Avtar i validada des del Kundalini Ioga. Es tracta d’incorporar la dansa en el ioga i alliberar bloquetjos físics, emocionals, mentals i energètics.

1 dia a la setmana 50 €/mes
1 classe solta 15 € sessió

MINDFULNESS

Sessions on practiquem meditació, tècniques de respiració, el cultiu de l´atenció plena, observació,
escolta i recursos d´autoconeixement.

1 dia a la setmana 45 €/mes
1 dia a la setmana 120 €/trimestral
1 classe solta 15 € sessió

KUNG-FU CHAO TE DO 5 ANIMALS

El kung-fu Chao Te Do, és un kung-fu terapèutic que fa servir 5 animals, Tigre, Àguila, Pregadeu, Cobra, Drac. “El drac el dividim en 2, petit drac i gran drac.
Cada animal té la seva pròpia forma o moviments i la seva respiració que anirem aprenent, amb la pràctica, ens ajudarà a millorar problemes posturals, reflexos, elasticitat, canalitzar l’energia segons les emocions i defensa personal, ja que és una art marcial.

 

Llegir més

Els 5 animals del kung-fu Chao te do:
TIGRE: Element foc; la ràbia, el fetge ajudant a descarregar estrès. Cinturó groc.
ÀGUILA: Element aigua, la fluïdesa, ronyó i bufeta, ens aporta vitalitat. Cinturó taronja.
PREGADEU: Element fusta, Calma, vesícula biliar i el fetge. Serenitat i relaxació. Cinturó verd.
COBRA: Element metall, pulmó i l’intestí gruixut. Sistema psicomotor. Reflexos i constància. Cinturó blau.
DRAC: Element terra, melsa i l’estómac. Força. Uneix els 4 animals abans descrits equilibrem els aspectes físics i mentals per estar amb harmonia.
Dividirem el Drac en dos grups Petit Drac, Cinturó lila i el Gran Drac, Cinturó Marró, ja que la seva forma és prou complexa.
Un cop obtinguts tots els cinturons es podrà accedir al cinturó negre, amb una mica més de pràctica i constància.

1 dia a la setmana 35 €/mes
1 classe solta 15 € sessió

CICLE DE XACRES

Sessions autocreades per Ester Viñals a partir de les eines i tècniques més utilitzades: el kundalini ioga, el Shakti Dance, les visualitzacions i meditacions i els olis essencials.

Cada 15 dies, 15 € sessió